9 Aralık 2012 Pazar

Rusya sohbet,Almanya sohbet, avrupa sohbet, fransa sohbet,amerika sohbet,paris sohbet


Yabancı bir çok ülkede türk vatandaşı olan insanlarımız yer almaktadır.Bunların bir çoğu geçim yada geleçek için yurt dışına yerleşmişlerdir.
Tabi sadece geleçek yada geçim için değil eğitim, öğretim. iş imkanı, evlilik vb birsürü sebebpten dolayı farkli farkli ülkerelre yerleşmiş yaşamlarını sürdürmektedirler.
Ama eminim ki ülkeleri olan türkiyeye büyük hasret duymaktadırlar.Çünkü herkesin ülkesi yaşadiği doğduğu yer kendisine güzeldir.Tabi bu özlemleri sevgileri sadece memleketimize değilde yaşayan insanlarda vardır yani bizlere.
Bu yüzden her ülkenin katılabileçeği sohbet sitesini oluşturduk.Ellerinde olmayan sebeplerden dolayı farklı ülkelerde yaşamakta olan gurbetçilerimizle sohbet sitemizde doyasıya sohbet edebiliriz.Her ülkenin aklınıza hangi ülke gelirse yaşayan hemşehrilerimizi sohbet sitemizde görmekten haz duyarız.
Rusya sohbet,Almanya sohbet, avrupa sohbet, fransa sohbet,amerika sohbet,paris sohbet ve birçok ülkemizin giriş yapıp sohbet edebileçeği yeni mekanımıza bütün gurbetçilerimizi bekleriz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder