9 Aralık 2012 Pazar

Görüntülü Sohbet Kameralı Sohbet Sitemiz…


Selam google kullanıcıları ve sohbet severler sanal ortamda sohbet etmek eskilerden çok keyifli bir o kadarda zevkliydi.Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki zaman su gibi akıp geçiyor vede her gün bir önceki günden daha kolay , daha pratik ve zevkli icaatlar ortaya çıkmaktadır.
Bilgisayar ilk ortaya çıktığı zamana bakıyorumda o zamanlar kimse bilmezdi neyin nesi olduğunu ama şimdi bakıyorsun hemen hemen herkesin evinde bilgisayar bulunmaktadır.Onu bırakın ilk okula 3. sinifa giden bir öğrençi çok rahat bilgisayar kullanabiliyor.Teknoloji artık günden güne ilerlemektedir.Bununla birlikte insanlarda ilerleme göstermektedir.
Bunu neden anlatıyorum derseniz bildiğiniz üzere benim sanal sohbet sitem var.Tabi bizde teknolojinin ilerlemesinden bununla birlikte insanların ilerlemesi ile birlikte insanlar yeni yeni içatlar peşinde koşuyolr yani yeni çıkan içatlara daha bi ilgi duyuyorlar.Sohbet siteleri vardi bundan 6 yada 7 yıl önçe çok tutuluyordu bir sürü kullanıcı tarafından tafsiye ediliyor ve kullanılıyordu.
Sanal sohbetten sonra facebook cıktı bildiğiniz gibi ve bir çok kişi tarafından kulanıldı ve bir çok kişi tarafındanda tavsiye edildi.Nedeni ise sanal sohbet sitelerinden bir adım önde olması nedeni bu.Bü yüzden bende sanal sohbet sitemi görüntülü sohbet sitesine cevirdim.Görüntülü sohbet sitemizden bahsetmek gerekirse bir çok kullanıcı mevcut.Sohbet sitemizde bulunan kullanıcılarımızla cameralı sohbet edebilirsiniz.
Görüntülü sohbet sitemizde birbirinden sohbet edebilme şansını sitemizde bulabilirsiniz.Hata görüntülü sohbet sitemizde yurtdişindan katılan birçok kullanıcılarımızda mevcuttur.Kameralı sohbetsitemiz sanal sohbet sitesine nazaran daha iyi tutuldu.Bizlerde yönetiçi olarak sitemizi daha iyi yerlere getirmek için çabamızı hiç bırakmıyaçağız.
Görüntülü sohbet sitemizde saatlerce keyifli sohbet etmenizi dileriz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder